Magazin

Supruga vođe kavačkog klana pucala na likvidatore i spasila život mužu

Ukrajinski portal detective-info.com.ua objavio je vest da je supruga teško ranjenog vođe “kavačkog klana”, Tamara Zvicer, zapucala na dvojicu napadača na Radoja Zvicera.

Pokušaj atentana na Zvicera desio se u utorak u Kijevu, a tamošnji mediji tvrde da su ih upravo Tamarini hici omeli u nameri da dovrše likvidaciju.

Sajt detective-info.com.ua objavio je fotografiju sa jedne od sigurnosnih kamera, na kojoj se vidi Tamara Zvicer koja u ruci drži pištolj u trenutku kada napadači pucaju u njenog supruga Radoja.

“Pucala je na napadače na Zvicera. Njen postupak nije dozvoolio da ubice likvidiraju žrtvu na licu mesta. Ona je naterala napadače da pobegnu, rekao je sagovornik ovog ukrajinskog portala, a preneo portal Nova.

Međutim, iako se na fotografiji sa sigurnosne kamere vidi da Tanmara Zvicer drži u ruci vatreno oružje, policija tokom uviđaja nije uspela da pronađe taj pištolj i okvir iz kog je pucala na napadače na svog supruga.

Prema pisanju ovog ukrajinskog portala Tamara Zvicer (35) legalno boravi na teritoriji Ukrajine. Prema pisanju ovog sajta ona zajedno sa Goranom i Majom Zvicer je suvlasnik kompanije “Interfudtehnolodži LLC” koja je registrovana novembra 2018. u Poltavi a bavi se prehramebnim uslugama i ugostitetljstvom.

Ko je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana koji je izrešetan u Kijevu?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link