Ne znamo koliko je čvrsta odbrana od novog talasa

Izvor: B92, 29.Mar.2021, 20:15

"Ne znamo koliko je čvrsta odbrana od novog talasa"

Britanija još ne zna koliko će jaka biti njena odbrana od budućih talasa koronavirusa, uprkos uspehu sprovođenja vakcinacije, izjavio je premijer Boris Džonson.

"Sprovođenje vakcinacije je bilo veoma impresivno zahvaljujući svima koji imaju udela u tome, ali ono što mi ne znamo jeste kolika su tačno sada naša utvrđenja, koliko je čvrsta odbrana protiv drugog talasa", upozorio je Džonson na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

Britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premijer je rekao da se nada da u Engleskoj neće morati da bude uvedena još jedna blokada, pod uslovom da javnost bude poštovala pravila i ako vakcine protiv koronavirusa i dalje budu efikasne.

"Nadam se, trenutno ne vidim ništa u podacima što bi dovelo do odstupanja od mape puta, ali moramo da ostanemo ponizni pred prirodom i moramo da budemo spremni da učinimo sve što je potrebno da zaštitimo britansku javnost", naveo je Džonson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Boris Džonson UZDRŽAN uprkos uspehu VAKCINACIJE: Ne znamo koliko je ČVRSTA odbrana od novog talasa korone

Izvor: Blic, 29.Mar.2021

Britanija još ne zna koliko će jaka biti njena odbrana od budućih talasa korona virusa uprkos uspehu sprovođenja vakcinacije, izjavio je danas britanski premijer Boris Džonson.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.