Hipnotizer

Izvor: Domino Magazin, 25.Sep.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hipnotizer

Još jedna skandinavska filmska senzacija stiže u domaće bioskope i na Festival Cinemania 2012.

Hladne decembarske noći, psihijatar Erik Maria Bark dobija telefonski poziv iz stokholmske bolnice. Inspektor Jona Lina moli ga za hitnu pomoć u slučaju nesvesnog pacijanta koji preživljava jaku traumu. Inspektor se nada da će Erik moći da ostvari komunikaciju sa pacijentom, koristeći metodu hipnoze, kako bi pomogao policiji da ga ispita. Nesrećnom mladiću su na brutalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << način ubijeni roditelji i jedna sestra. Hipnoza je jedini način da policija nađe neki trag i spasi još jednog preživelog člana porodice, pre nego što bude kasno.

Premijera filma Hipnotist je 28.oktobra na filmskoj reviji Cinemania. Režiju potpisuje Lase Holstrom, dok su u ulogama: Tobias Ziliakus, Mikael Persbrandt, Lena Olin.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.