Cinemania startuje 2. novembra

Izvor: B92, 07.Okt.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cinemania startuje 2. novembra

Ovogodišnja revija filmskih hitova Cinemania počinje u sredu 2. novembra i traje do 9. novembra u u velikoj sali Sava Centra u Beogradu.

Cinemaniju će, kako je najavljeno, otvoriti najnovije ostvarenje Stivena Spilberga, animirani film "Avanture Tintina: Tajna Jednoroga”.

Organizatori Cinemanije su najavili aktuelne, zanimljive i kvalitetne filmove, najrazličitijih žanrova. Premijerno, filmovi će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prikazivani u terminima od 19h i 21:30h, po ceni ulaznica od 350 dinara.

Za reprizne termine, od 14h i 16:30h, cena ulaznica je 300 dinara.

Kao i do sada, Cinemanija u Novom Sadu biće održana u bioskopu Arena Cineplex. Početak Revije zakazan je za petak 4. novembar projekcijom filma Avanture Tintina: Tajne Jednoroga 3D u 19h. Novosadska Cinemanija traje do petka, 11. novembra.

Cena ulaznica za novosadske projekcije u premijernom terminu je 350 dinara, dok je u repriznim 300 dinara. Za Film Avanture Tintina: Tajna Jednoroga, cena ulaznice je 450 dinara, jer će film buti prikazan u 3D tehnologiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.