BEZ OVIH RITUALA NE IZLAZI NA BINU! Evo šta sve Ceca mora da uradi pre nego što zapeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ OVIH RITUALA NE IZLAZI NA BINU! Evo šta sve Ceca mora da uradi pre nego što zapeva

Otkrila svoje male tajne!

Naša popularna pevčica Svetlana Ceca Ražnatović svojoj publici uvek pruža nezaboran provod i na svakom nastupu daje sve od sebe. Baš kao mnoge zvezde i ona pred nastupe ima neke svoje rituale, bez koji ne može da izađe na binu.

- Ja pod odmorom smatram mirovanje. To znači izležavanje - rekla je Ceca i dodaje za dobru formu nisu zaslužni samo geni.

- Posle 35. gravitacija čini čuda, neumoljiva je. Ja volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosta da spavam, da se odmaram. Pazim šta jedem, pijem, krećem na treninge. Negujem svoje telo, lice, što i pripada svim ženama - kaže pevačica.

Ceca je tokom vikenda imala odličan nastup na Kopaoniku, a svi su primetili da pevačica nikada bolje nije izgledala. Ražnatovićeva priznaje da je zadovoljna na privatnom polju i da zbog toga lepo izgleda.

- Unutrašnjo zadovoljstvo se emituje na spoljašni izgled. Sebe smatram zadovoljnom ženom. Uredila sam život na način kakav ja želim da ga živim, imam zdravu porodicu, divnu decu - ispričala je Svetlana u Exkluzivu na televiziji Prva.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.