Više od 200 američkih zvaničnika dobilo misterioznu bolest, CIA proziva Rusiju

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jul.2021, 13:21

Više od 200 američkih zvaničnika dobilo misterioznu bolest, CIA proziva Rusiju

Oko 100 zaposlenih u CIA i članova njihovih porodica nalazi se među 200 američkih zvaničnika obolelih od mistrioznog havanskog sindroma, rekao je u četvrtak direktor CIA Vilijam Barns. Barns, kojeg je američki predsednik Džo Bajden kao prvog karijernog diplomatu postavio na čelo CIA, rekao je u intervjuu za „National Public Radio“ (NPR) da je pojačao napore svoje agencije kako bi utvrdio uzrok sindroma.   Potvrdio je da je, među ostalim koracima, zadužio višeg oficira koji je nekada vodio lov na Osamu bin Ladena da vodi radnu grupu koja istražuje sindrom, a utrostručio je i veličinu medicinskog tima koji učestvuje u istrazi.   Agencija je takođe...
Pogledaj vesti o: CIA,   Osama Bin Laden

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Lovac na bin Ladena istražuje „havanski sindrom“

Izvor: Danas, 23.Jul.2021

Pošto je oko sto službenika CIA i još toliko američkih zvaničnika obolelo od misterioznog „havanskog sindroma“, direktor CIA Vilijam Barns zadužio je višeg oficira koji je imao glavnu ulogu u lovu na Osamu bin Ladena da vodi radnu grupu koja istražuje sindrom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.