Sve balkanske mafije podržava CIA

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve balkanske mafije podržava CIA"

Iza crnogorske mafije i njenog šefa, Mila Đukanovića, stoji CIA i američka tajna politika. I iza svih balkanskih mafija stoji američka obaveštajna služba, tvrdi osnivač Liberalnog saveta Crne Gore Slavko Perović.

“Mafija jeste vlast u Crnoj Gori. Država Crna Gora je, kao pravno - politički instrument, u mafijinom vlasništvu. Još daleke 1991. godine ja sam bio prvi koji je Crnu Goru nazvao mafijaško >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - policijskom tvorevinom, a ona je to, sve u kontinuitetu i danas", rekao je Perović u intervju “Vordpresu” koji je preneo

* Zabranjen protest protiv mafije

podgorički Dan.

On dodaje da treba znati i da "iza ove crnogorske, kao i iza svih balkanskih mafija

stoji, podupirujući ih, CIA i tajna američka politika”. U toj činjenici, nastavio je, krije se odgovor na uobičajeno pitanje: kako je moguće da očiglednu crnogorsku mafiju podupiru i Evropljani i Amerikanci.

Perović tvrdi da je Crna Gora već 21 godinu u "privatnom vlasništvu mafijaškog klana Đukanovoić”, a da je Đukanovićev plan "potpuno uništenje Crne, njena definitivna sahrana pod kamenu ploču bez ikakvog imena i prezimena na njoj".

“Dan” ističe da u DPS-u nisu želeli da komentarišu Perovićeve optužbe na račun njihovog predsednika. Za njih je, navodi list, Perović marginalna ličnost kojoj ne žele da daju na značaju time što bi komentarisali njegove navode.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.