CIA objavila šemu velikog podmićivanja: Upleten i Vuk Jeremić FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 11:00

CIA objavila šemu velikog podmićivanja: Upleten i Vuk Jeremić FOTO/VIDEO

CIA objavljena šemu velikog podmićivanja u koju je upleten i lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

I ranije su američki mediji objavljivali da je lider Narodne stranke upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, a u koju je upletena i porodica američkog predsednika Džoa Bajdena.

Na konferenciji za medije američki zvaničnici su objavili da je čitava šema komplikovana, kao i da je i zamišljena da bude komplikovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako se novac ne bi mogao pratiti.

"Znali su šta rade i znali su kako to da urade, i radili su to više puta po celom svetu", rečeno je na konferenciji za medije u SAD.

Istaknuto je da je komisija koja je istraživala tu aferu otkrila da veliku ulogu u njoj ima srpski opozicioni političar Vuk Jeremić. Sve je povezano s Kinom, ali i unosnim poslovima porodice Bajden, odnosno Hantera Bajdena u Ukrajini i time da se kineski novac "slivao" na račune Hantera Bajdena.

Zvaničnici CIA pokušali su objasne sve detalje i tokove novca na konferenciji za medije, jer je reč o aferi koja mesecima trese Ameriku.

S druge strane, pojedini mediji u Srbiji primećuju da je "vrlo zanimljivo da su navodni 'protesti protiv nasilja' koje u Srbiji organizuje opozicija, čiji je jedan od glasnogovornika upravo i Vuk Jeremić, plasirani baš u trenutku kada je CIA iznela ključne dokaze o aferi i Jeremićevoj umešanosti".

"Dakle, može se postaviti samo pitanje, da li se opozicija u Srbiji u proteklim danima toliko zalaže za "borbu protiv nasilja" samo kako bi prekrila ovu veliku aferu koja isplivava na površinu", zapitale su Večernje novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CIA objavila šemu velikog podmićivanja: Upleten i Vuk Jeremić FOTO/VIDEO

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023

CIA objavila šemu velikog podmićivanja u koju je upleten i lider Narodne stranke Vuk Jeremić. I ranije su američki mediji objavljivali da je lider Narodne stranke upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, a u koju je upletena i porodica američkog predsednika Džoa Bajdena. Na konferenciji za...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.