Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 22:24

"AMERIKA BI MOGLA DA NAPRAVI ISTORIJSKU GREŠKU" Šef CIA zavapio pred Senatom: Kina je zatečena, ne smemo da ih navodimo na agresivne poteze (FOTO)

Kristofer Rej direktor FBI, na saslušanju pred senatskim odborom za obaveštajna pitanja je izrazio zabrinutost zbog rastućih terorističkih pretnji od strane Amerikanaca inspirisanih islamističkim grupama i drugim stranim militantima nakon Hamasovog napada na Izrael 7. oktobra.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"AMERIKA BI MOGLA DA NAPRAVI ISTORIJSKU GREŠKU" Šef CIA zavapio pred Senatom: Neuspeh bi mogao da podstakne Kinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Ne stiče se utisak da je uspeo da deluje na senatore..Kristofer Rej direktor FBI, na saslušanju pred senatskim odborom za obaveštajna pitanja je izrazio zabrinutost zbog rastućih terorističkih pretnji od strane Amerikanaca inspirisanih islamističkim grupama i drugim stranim militantima nakon Hamasovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.