Vedrana Rudan oplela po Lečiću: “Dovoljno mi je da vidim njegov pogled i sve mi je jasno”

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2024, 15:02

Vedrana Rudan oplela po Lečiću: “Dovoljno mi je da vidim njegov pogled i sve mi je jasno”

Vedrana Rudan prokomentarisa je aktuelnu situaciju između Branislava Lečića i Anđele Jovanović.
Gostujući u emisiji na TV Prva, Vedrana Rudan dala je svoje mišljenje o ovom slučaju.
“Ja ne moram da čujem svedočenje ni jedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno”, rekla je ona.
Ona je istakla i da ga ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude, prenosi B92.
Printscreen/Prva TV Održano >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pripremno ročište Pripremno ročište u procesu koji je protiv glumice Anđele Jovanović pokrenuo glumac Branislav Lečić, održano je danas u Prvom osnovnom sudu.
Advokat Goran Draganić izjavio je nakon završenog pripremnog ročišta da će na sledećem ročištu biti saslušan Branislav Lečić.
– Kao što je na svakom pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i svoje dokaze. To je učinila i tužilačka strana, to je učinila i naša strana. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. To je prilično dug period, ali to je što je – kazao je branilac Anđele Jovanović.
Draganić je naveo i da je Jovanović ranije dala izjavu, a da je odlučeno da je danas ne daje.
– Mogu samo da kažem da je pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada je to toliko, moramo sačekati za dalje – kazao je Draganić.
Podsetimo, nakon što je odbila da se pojavi u istoj sceni sa Lečićem, Anđela Jovanović danas se našla pred sudom i to zbog tužbe koju je protiv nje podneo Lečić.
Anđela nije želela da glumi u sceni sa Lečićem koji je u seriji trebalo da igra čoveka lažno optuženog za zlostavljanje, a kao razlog navela je neprijatne događaje iz prošlosti koje je imala sa njim.
Glumici su danas ispred suda pružile podršku kolege i koleginice glumci.
Branislav Lečić progovorio o susretu sa Anđelom: “Nisam je dodirivao, to je bila provera”

Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"NE MORAM da čujem svedočenje, dovoljno mi je da vidim NJEGOV POGLED" Vedrana Rudan osula rafal po Branislavu Lečiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Dala sud o aktuelnoj situaciji u svom stilu...Hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan prokomentarisala je situaciju koja je digla prašinu poslednjih nekoliko dana i glumca Branislava Lečića, koji je odlučio da tuži svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da deli kadar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.