Ubica štiti silovatelja: Lečić otkrio detalje razgovora sa Lauševićem

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 08:34

"Ubica štiti silovatelja": Lečić otkrio detalje razgovora sa Lauševićem

Nova knjiga Žarka Lauševića, pod naslovom "Padre, idiote!", zvanično je predstavljena nedavno u Beogradu. Na promociji knjige bio je i glumac Branislav Lečič.

Govoreći za medije o poznanstvu sa popularnim Laušem, Lečić je otkrio detalje razgovora koji je sa njim imao nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld ranije optužila za silovanje.

Žarko Laušević: O Arkanovom dugu i zašto mu je Gaga Nikolić govorio "ljubi dupe guzicu" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Čujemo se s vremena na vreme, ali tada mi se javio i zadržali smo se u razgovoru jedno dva sata. Rekao mi je duhovito i lepo: ‘nadam se da ćeš me razumjeti, znam šta si i ko si, da nisi sposoban za takve stvari koje se u medijima predstavljaju, ali ne mogu da stupim u tvoju odbranu i kažem mišljenje jer bi, priznaćeš sam, naslov bio zaista čudan – ubica štiti silovatelja'", otkrio je Lečić deo razgovora sa Lauševićem pred prisutnim medijima nakon promocije knjige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.