Svesna sam kroz šta prolaziš... Milica Pavlović se JAVNO OBRATILA Anđeli Jovanović, pevačica uputila snažnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 14:17

"Svesna sam kroz šta prolaziš..." Milica Pavlović se JAVNO OBRATILA Anđeli Jovanović, pevačica uputila snažnu poruku

Pevačica je putem svog Instagram storija podržala Anđelu!

Brojne javne ličnosti su pružile podršku glumici Anđeli Jovanović te je to sada učinila i pevačica Milica Pavlović.

Danima su u žiži interesovanja ćerka Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića, Anđela, koja je tužena od strane glumca Branislava Lečića zbog povrede časti i ugleda jer nije htela da deli kadar s njim u seriji "Radio Mileva".

Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je putem svog Instagram storija uputila podršku Anđeli, gde je emotivnim rečima izrazila saosećanje i divljenje prema mladoj glumici.

Sva moja naklonost i podrška, ljudska i ženska, na strani su glumice Anđele Jovanović. Svesna sam kroz šta prolazi i divim se njenom dostojanstvu. Neka nam svima bude uzor da žrtve i dželati nikad ne budu samo u kadru, već i u istoj profesiji. Drži se Anđela, volimo te i cenimo, barem mi koji znamo kakve nepravde trpe javne ličnosti - napisala je Milica u objavi.

Podsećamo da je Više javno tužilaštvo u Beogradu, usled nedostatka dokaza, odbacilo slučaj u kojem je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branisalava Lečića za silovanje. Nakon što Anđela Jovanović odbila je da snimi scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", on je rešio da podnese tužbu protiv nje: - Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Branislav Lečić za "Informer".

Srbija Danas/Instagram/senoritamilica/A.N.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.