Snimak Štajnfeld i Lečića koji je predat tužilaštvu: To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti

Izvor: B92, 22.Mar.2021, 17:21

Snimak Štajnfeld i Lečića koji je predat tužilaštvu: "To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti"

Danijela Štajnfeld imenovala je danas glumca Branislava Lečića kao svog silovatelja, a sada je isplivao snimak u kom navodno njih dvoje razgovaraju godinama nakon što se desio napad na glumicu.

Jedan od dokaza koji je dostavljen tužilaštvu je i snimak razgovora, čini se, koji je glumica snimila sa svojim napadačem nekoliko godina posle silovanja.

Taj razgovor je snimala, i u njemu se čuje da osoba na snimku ne poriče da se između nje i Danijele Štajnfeld >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nešto svakako dogodilo.

Podsetimo, ovaj snimak je prvo objavljen u filmu glumice "Zaceli me", ali glas muškarca, za kog se veruje da je Branislav Lečić, bio je distorziran kako se ne bi znalo ko je u pitanju. Snimak sa nedistorziranim glasom predat je tužilaštvu, a objavio ga je Insajder.

Jelena Tinska izvređala Danijelu Štajnfeld: "Jadne, sad im se dopalo da budu popularne"

Na snimku se čuje sledeći razgovor:

Danijela Štajnfeld: "Ne sećaš se da sam plakala?"

Muškarac: "Sećam se"

Danijela Štajnfeld: "Nisam htela da idem tamo. Mislim, nisam htela da budem nasamo usred noći, na mestu koje ne znam. Od tad sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila..."

Oglasila se i Milena Radulović FOTO

Muškarac: "Zašto?"

Danijela Štajnfeld:"... nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumeš ili ne?"

Muškarac: "Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ***** usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?"

Lečić odgovorio na optužbu za silovanje: "Najgnusnija laž"

Danijela Štajnfeld: "Znači ti ne poštuješ moje ne?"

Muškarac: "Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti ja kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Jurić: Ako se dokaže, maksimalna kazna za Lečića

Izvor: B92, 22.Mar.2021

Igor Jurić, direktor Fondacije "Tijana Jurić", kaže da, ako se potvrde kao tačne optužbe protiv glumca Branislava Lečića, očekuje maksimalnu moguću kaznu...Danijela Štajnfeld imenovala je danas glumca Branislava Lečića kao svog silovateljahttps://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=03&dd=22&nav_id=1831103,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.