Sada bez zadrške u javnosti: Lečić sa devojkom u Trebinju

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 08:06

Sada bez zadrške u javnosti: Lečić sa devojkom u Trebinju

Glumac Branislav Lečić se sa devojkom Jelenom pojavio na 9. Festivalu mediteranskog i evropskog filma u Trebinju kako bi podržao svoje kolege, a ujedno je uživao sa prijateljima i svojom izabranicom.

Branislav Lečić objavio fotografije sa novom devojkom FOTO

Lečić je na Fejsbuk profilu objavio fotografije sa novom devojkom sa kojom je u vezi oko dve godine, što je njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je beogradsko Apelaciono >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužilaštvo odbacilo prigovor advokata Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv njega.

Lečić je program festivala pratio u društvu izabranice i prijatelja, nakon čega je fotografije podelio na društvenim mrežama, uz čestitke upućene kolegama Nataši Ninković i Svetozaru Cvetkoviću

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.