STJEPIĆ: NEKA SE ISPITA LEČIĆ!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2011, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STJEPIĆ: NEKA SE ISPITA LEČIĆ!

BEOGRAD - Tužilaštvo da pročešlja Lečića! To za Kurir poručuje Živojin Stjepić, predsednik jednog krila DHSS, protiv koga neće biti sprovedena istraga zbog falsifikovanja službene isprave, za šta ga je optužio deo stranke oko Branislava Lečića.

BEOGRAD - Tužilaštvo da pročešlja Lečića!

To za Kurir poručuje Živojin Stjepić, predsednik jednog krila DHSS, protiv koga neće biti sprovedena istraga zbog falsifikovanja službene isprave, za šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ga je optužio deo stranke oko Branislava Lečića.

- Posle lažnih optužbi i prijave od Lečića i grupe protiv njega, MUP i tužilaštvo su utvrdili da ja nisam ništa falsifikovao i da sam uradio sve u skladu sa zakonom. Pošto je utvrđeno da ja nisam falsifikator, nek se istraži ko onda jeste - rekao je Stjepić.

(J. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.