Poručio da je samo jedno

Izvor: 011vodič.com, 28.Mar.2021, 18:07

Poručio da je samo jedno

Danijela Štajnfeld, Foto: Nemanja Pančić




Glumica Danijela Štajnfeld optužila je svog kolegu Branislava Lečića da ju je silovao 2012. godine, zbog čega je on bio sedam i po sati na saslušanju u policiji.
U međuvremenu, brojne kolege su iznele svoje mišljenje, a većina njegovih saradnika u predstavi “Kad su cvetale tikve” u Beogradskom dramskom pozorištu potpisala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je peticiju da Lečić bude isključen iz iste dok se slučaj ne razreši.
foto: Printscreen Youtube Povodom novonastale situacije oglasio se i glumac Radoš Bajić, koji ističe da je odluka o tome prerano donesena, kao i to da Lečića ne treba osuđivati dok se slučaj ne bude rešen.
– Lečića sam nazvao kolegom. Što on i jeste. Za razliku od moralnih gromada koje su ga sa prezirom izopštile iz podela predstava koje je doskora sa njima igrao, ja ga se ne odričem. Jer je to krajnje licemerno. Marketing je čudo. Samo sudskom presudom nekome se može oduzeti pravo na rad. I to u veoma specifičnim slučajevima. – rekao je Radoš, pa dodao:
foto: Dragana Udovičić – Neka Lečić igra svoje predstave dok ne ode na robiju – pa kad sud utvrdi da je počinio zlodelo za koje je optužen, nađite drugog. Neka mu ne presuđuju oni etički apostoli čiji to nije posao. Ima ko će… – rekao je Bajić.
(Espreso / Blic)



The post Poručio da je samo jedno appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.