Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 19:01

"NEĆU U ISTI KADAR S TIM ČOVEKOM" Anđela Jovanović odbila da glumi s Lečićem, on je tužio! Evo koliko novca želi da joj uzme!

Glumac Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije „Radio Mileva“, saznaje ekskluzivno „Blic“. Lečić, kako saznajemo, traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović: "Odbila sam da glumim sa njim zbog događaja iz prošlosti"

Izvor: B92, 04.Mar.2024

Glumac Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva"...Branislav Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu...

Nastavak na B92...

Branislav Lečić tužio glumicu Anđelu Jovanović, traži 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“

Izvor: Danas, 04.Mar.2024

Prema pisanju Blica, Branislav Lečić podneo je tužbu protiv glumice Anđele Jovanović zbog "povrede časti i ugleda" i on zahteva da mu ona isplati 300.000 dinara. Prvo ročište zakazano je za 6. mart.

Nastavak na Danas...

Lečić ponovo na sudu: Ćerka Gagija Jovanovića progovorila o neprijatnom događaju koji je imala s Branislavom

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Mar.2024, 01:30

Branislav Lečić i Anđela Jovanović naći će se na sudu. Glumac Branislav Lečić ponovo će se naći na sudu, ali ovaj put nije optužen, već je on tužio svoju mladu koleginicu Anđelu, ćerku Gagija Jovanovića i Branke Pujić. Branislav Lečić i Anđela Jovanović naći će se na sudu 6. marta.. Ata...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.