NA LICU MESTA! Edita sinoć pevala, UČESNICI TLZP SE OPIJALI! Pogledajte fotke!

Izvor: Svet, 27.Okt.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA LICU MESTA! Edita sinoć pevala, UČESNICI TLZP SE OPIJALI! Pogledajte fotke!

Najbolji provod u prestonici i ovog četvrtka bio je u Kasini. Ministarke su “otpevale” nove muzičke zakone na sceni ovog prestoničkog kluba.

U Kasini su se dobro provodili i učesnici najpopularnijeg šou programa u regionu”tvoje lice zvuči poznato” u kom i Edita učestvuje. Podršku su joj pružili Nina Seničar, Branislav Lečić, Dragana Mićalović, Stevan Andjelković. Tijana Dapčević i mlada zvezda Leon, u toku večeri Editi i Ministarkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su se pridružili na sceni otpevavši par hitova sa njima, na opšte oduševljenje prisutnih gostiju.

Ono što smo saznali je da je seksipilna Edita slobodna jer se u jednom momentu na bini obratila muškom delu sa pitanjem “Ima li slobodnih komada ovde večeras”?
 
Svetpromo
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.