Lečić: Nema povlačenja pred izdajom

Izvor: Beta Video, 20.Apr.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lečić: Nema povlačenja pred izdajom

BEOGRAD - Obraćajući se okupljenim gradjanima kod Terazijske česme, glumac Branislav Lečić kazao je da su članovi ekspertskog tima profesori Čedomir Čupić, Dušan Vučićević, Snježana Milivojević, Jovanka Matić, politikolog Boban Stojanović, reditelj Srdjan Dragojević, novinar Vukašin Obradović i sociolog Zoran Gavrilović, a da će im pomoć pružiti i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS). (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Skup 'Jedan od pet miliona': Ako vlast ne pristane na dijalog do 4. ...

Izvor: Beta, 20.Apr.2019

U Beogradu je završen protest "Jedan od pet miliona - Svi kao jedan" sa koga je jedan od lidera Saveza za Srbiju Janko Veselinović najavio da će u slučaju da vlast ne pristane na dijalog sa "pobunjenim narodom" do 4. maja, u glavnom gradu biti formirana "slobodna zona" koju će, kako je rekao, činiti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.