KRVAVI ZUBI! Ana Lečić šokirala novom OBJAVOM! U jeku skandala njenog oca, progovorila o OSVETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 23:20

KRVAVI ZUBI! Ana Lečić šokirala novom OBJAVOM! U jeku skandala njenog oca, progovorila o OSVETI

"Zub za zub"

Glumac Branislav Lečić našao se u centru skandala kada su ga koleginice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković optužile za silovanje i pokušaj silovanja.

Čitav haos koji je nastao oko toga veoma je uticao i na glumčevu porodicu, a naročito na ćerku Anu Lečić, koja je i sama krenula očevim stopama i bavi se glumom.

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Ana se na neko vreme sklonila u Crnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Goru kako bi bila daleko od svega, a sada je na svom profilu na Instagramu objavila neobičnu fotografiju.

U pitanju je fotka tetovaže - na nečijoj ruci naslikani su krvavi zubi i nose poruku .

- Nisam osvetoljubiva osoba. Isto ja - piše iznad slike, čime je Ana jasno stavila do znanja da svakome treba vratiti ono što ti učini.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.