Danijela Štajnfeld: Hvala FOTO

Izvor: B92, 21.Nov.2021, 19:29

Danijela Štajnfeld: "Hvala" FOTO

Glumica Danijela Štajnfeld zahvalila se kolegama i koleginicama koji su povukli svoje učešće na regionalnim Susretima pozorišta/kazališta u Brčkom kada su saznali da je član žirija Branislav Lečić.

Štajnfeld se kratko obratila svojim pratiocima ističući važnost poteza svojih kolega.

"Ako verujete jednoj ženi, ostale će progovoriti. Ako progovore, naš će svet konačno biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na putu zaceljenja od nasilja normalizovanog nad nama ženama od vjeke vjekova. Hvala ekipi 'Sedam Strahova'. Tri ova čina učiniše vas lučonošama usred mračnog tunela naše svakodnevnice", napisala je glumica.

Štajnfeld je u svoju objavu uključila saopštenje koje su potpisale rediteljka Selma Spahić, dramaturškinja Emina Omerović, scenografkinja Mirna Ler i kostimografkinja Lejla Hodžić.

Podsetimo, prvo je ekipa predstave "64" u režiji Alise Stojanović i produkciji pozorišta Atelje 212 iz Beograda povukla svoje učešće na festivalu, pošto je saznala da je glumac Branislav Lečić jedan od članova žirija. Potom su to isto učinili i Kokan Mladenović, reditelj predstave "Šindlerov lift" i pisac Darko Cvijetić.

Sa druge strane, Branislav Lečić reagovao je danas rekavši da se trenutno vodi, kako je rekao, "najbrutalnija kampanja protiv njega".

"Nakon svega, posle pravosnažne odluke i Apelacionog javnog tužilaštva, jasno je bilo da neće biti lak proces skidanja užasne i nepravedne ljage sa mog imena", naveo je, između ostalog, Lečić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"AKO VERUJETE JEDNOJ ŽENI, OSTALE ĆE PROGOVORITI" Danijela Štajnfeld se zahvalila kolegana koji su povukle učešće sa pozorišne smotre

Izvor: Blic, 21.Nov.2021

Glumica Danijela Štajnfeld zahvalila se kolegama i koleginicama koji su povukli svoje učešće na regionalnim Susretima pozorišta/kazališta u Brčkom kada su saznali da je član žirija Branislav Lečić

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.