Brojne kolege podržale Anđelu Jovanović ispred suda FOTO

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 11:15

Brojne kolege podržale Anđelu Jovanović ispred suda FOTO

Glumac Branislav Lečić tužio je mlađu koleginicu Anđelu Jovanović, jer je odbila da sa njim igra u seriji "Radio Mileva".

Prvo ročište zakazano je za danas, a Anđela Jovanović dočekana je ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu aplauzom brojnih kolega koji su došli da je podrže.

Među prisutnima su brojni glumci koji je podržavaju: Mirjana Karanović, Milena Radulović, Tamara Krcunović, Borka Tomović, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Maša Dakić, Nina Janković, Đorđe Stojković.

Anđela Jovanović je na suđenje došla u pratnji advokata, a kolege su je pre ulaska u zgradu Suda zagrlile u znak podrške, a bilo je i suza.

Inače, Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda“.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je kratko za "Blic“ ranije Anđela Jovanović.

U Lečićevoj tužbi navodi se da "kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.

Podsetimo, Milena Radulović je Anđeli među prvima pružila javnu podršku.

"Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato", napisala je glumica na svom Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić,   Nina Radulović,   Nina Janković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđela Jovanović stigla na suđenje sa Lečićem: Kolege došle da je podrže, Milena Radulović je nagradila GROMOGLASNIM aplauzom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Danas počinje suđenje Anđeli Jovanović, protiv koje je Branislav Lečić podneo tužbu!..Danas, 6. marta 2024. godine, u Prvog opštinskom sudu u Beogradu održava se prvo ročište po tužbi koju je glumac Branislav Lečić podneo za povredu časti i ugleda protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Šta je rekao advokat mlade srpske glumice poslije prvog ročišta

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

Glumac Branislav Lečić tužio je svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović nakon što je ona odbila da glumi sa njim u jednoj sceni u okviru serije "Radio Mileva".

Nastavak na Nezavisne Novine...

MIRJANA KARANOVIĆ UPUTILA PORUKU BRANISLAVU LEČIĆU Pre početka suđenja mu se obratila brutalnim rečima

Izvor: Blic, 06.Mar.2024

Danas je u u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano pripremnom ročištu nakon što je glumac Branislav Lečić tužio koleginicu Anđelu Jovanović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.