Branislav Lečić posle mesec dana prvi put u javnosti

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 12:03

Branislav Lečić posle mesec dana prvi put u javnosti

Glumac i političar Branislav Lečić, koji se pre mesec dana povukao nakon što ga je mlada glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a nakon nje i nekadašnja koleginica Merima Isaković za pokušaj silovanja, pojavio se u javnosti.

Lečić je slikan 1. maja kako sedi u bašti poznatog beogradskog bara u samom centru Beograda sa, kako navodi Kurir, ćerkom Anom.

Ovog puta Lečić bez komentara

Njih dvoje su u opuštenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << atmosferi pili kafu i uživali u sunčanom danu, iako je glumac na momente delovao zamišljeno.

Nakon što su završili piće, zajedno su napustili lokal.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld optužila je Lečića da ju je 2012. godine silovao. Tim povodom Lečić je dao izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode koleginice, a iste večeri je na društvenim mrežama objavio i da je "prošao poligraf".

Šifrovana poruka Ane Lečić

Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon toga je saopštilo da nastavlja prikupljanje dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka.

Ubrzo nakon toga Lečića je i glumica Merima Isaković optužila za pokušaj silovanja, koji se dogodio pre 43 godine, kada je ona imala 18 godina, a on 22 godine.

"Sada ne možeš pobeći od mene"; "Stao je tek kad sam povratila"; "Pitao je 'Foliraš me?'"

On se potom povukao iz javnosti na neko vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.