Branislav Lečić: Šokiran sam, deca su mi išla kod Mike u školu

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 18:20

Branislav Lečić: "Šokiran sam, deca su mi išla kod Mike u školu"

Glumac Branislav Lečić osvrnuo se na navode Milene Radulović, koja tvrdi da je pretrpela zlostavljanje od strane učitelja glume Mike Aleksića. Lečić se priključio kolegama koji su podržali nju, ali i sve ostale devojke koje su takođe prijavile zlostavljanje.

"Potpuno me šokirala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih", napisao je glumac na svom Tviter nalogu.

"I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drastično menja pogled na svet", dodao je.

Naglasio je kako sve povređene žene imaju njegovu podršku.

"Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor", napisao je glumac.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Branislav Lečić: Šokiran sam, deca su mi išla kod Mike u školu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2021

Glumac Branislav Lečić osvrnuo se na navode Milene Radulović, koja tvrdi da je pretrpjela zlostavljanje od strane učitelja glume Mike Aleksića. Lečić se priključio kolegama koji su podržali nju, ali i sve ostale djevojke koje su takođe prijavile zlostavljanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.