Anđela Jovanović se ponovo oglasila nakon tužbe Branislava Lečića

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 11:07

Anđela Jovanović se ponovo oglasila nakon tužbe Branislava Lečića

Glumica se ponovo oglasila nakon vesti o tužbi.

Anđela Jovanović se oglasila na Instagramu nakon što se saznalo da ju je Branislav Lečić tužio sudu zbog povrede časti.

Naime, glumica je odbila da deli s njim kadar u seriji "Radio Mileva", a s obzirom da je njen lik dugo u seriji i ima simpatije publike, Lečiću je otkazan angažman.

"Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno", napisala je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu.

Podsetimo, Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart. Ona je "zbog neprijatnih doogađaja iz prošlosti" odbila da glumi sa njim i istakla kako nikada u budućnosti neće promeniti mišljenje niti će govoriti na tu temu.

Anđelu su podržale brojne kolege među kojima je i Milena Radulović, ali i Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Viktor Savić, Severina, Petar Benčina, Miloš Timotijević, Borka Tomović, Anđelka Prpić, Anita Mančić, Nina Janković, Sloboda Mićalović...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.