Izvor: Svet plus, 10.Apr.2024, 12:40

Anđela Jovanović prvi put javno progovorila o tužbi Branislava Lečića: Tresla sam se kao prut! (VIDEO)

Anđela Jovanović je nedavno donela hrabru odluku da odbije snimanje scena sa Branislavom Lečićem.
Ova odluka Anđele Jovanović izazvala je burne reakcije, posebno od strane Branislava Lečića, koji je odlučio da potraži pravdu na sudu. Lečić je podneo tužbu protiv Jovanovićeve, zahtevajući odštetu od 300 hiljada dinara za navodnu povredu časti.
Ova situacija dodatno je naglasila važnost borbe protiv seksualnog uznemiravanja u svim sferama društva, uključujući i filmsku industriju. Anđela Jovanović svojim postupkom dala je primer hrabrosti i principijelnosti u suočavanju sa ovakvim problemima, dok je proces koji sledi na sudu još jedan korak u traganju za pravdom i zaštiti integriteta svih...
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.