Ana Stanić se udaje

Izvor: Blic, 29.Sep.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić se udaje

Pop zvezda Ana Stanić udaje se 16. oktobra za suvlasnika lanca obuće „Labrador“ Momčila Lavrnića sa kojim je u troipogodišnjoj vezi, piše portal „Story“. Ana će sama dizajnirati venčanicu, a kuma će joj biti glumica i njena prijateljica Katarina Radivojević.

Par za sada nije odabrao ambijent u kom će se venčati, a zanimljivo je da će istog dana kada se Ana Momčilu zakune na vernost, sudbonosno da izgovoriti još jedan poznati dvojac: glumac Branislav Lečič >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i voditeljka Nina Radulović. Inače, Ana i Momčilo verili su se 8. decembra prošle godine na njen trideset i četvrti rođendan.

- Sigurna sam da je on moja ljubav do neba, kako se i zove jedna moja pesma. Ta numera, posvećena mojoj drugoj polovini, svakako je jedna od retkih vedrih ljubavnih pesama na mojim albumima. Međutim, postoji još jedna na poslednjem albumu „I to je ljubav", za koju bih pre rekla da je pesma koju sam napisala samo za njega - opisala je Ana svoju ljubav, prenosi portal „Story".
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.