Heiko Maas: Dogovor o podmornicama otrežnjujući, ne samo za Francusku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2021, 08:14

Heiko Maas: Dogovor o podmornicama 'otrežnjujući', ne samo za Francusku

Ministri spoljnih poslova EU izrazili su podršku i solidarnost sa Francuskom tokom sastanka u Njujorku organizovanog zbog odustajanja Australije od ugovora sa Parizom za nabavku podmornica vrijednog 40 milijardi dolara nakon postizanja sporazuma sa SAD-om i Britanijom. Njemački ministar spoljnih poslova Heiko Mas kritikovao je novi sigurnosni savez između Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Australije, opisujući taj potez kao "iritantan." "Otrežnjujući je, ne samo za...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Nju Jork

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUKUS Evropski šefovi diplomatija iskazali podršku Parizu u sporu sa Australijom oko nabavke podmornica

Izvor: Blic, 21.Sep.2021

Ministri spoljnih poslova EU izrazili su podršku i solidarnost sa Francuskom tokom sastanka u Njujorku organizovanog zbog odustajanja Australije od ugovora sa Parizom za nabavku podmornica vrednog 40 milijardi dolara nakon postizanja sporazuma sa SAD i Britanijom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.