Blinken kaže da bi Rusija mogla da izvrši invaziju na Ukrajinu u bilo kom trenutku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2022, 11:11

Blinken kaže da bi Rusija mogla da izvrši invaziju na Ukrajinu 'u bilo kom trenutku'

Američki državni sekretar Entoni (Antony) Blinken izjavio je da nove ruske snage nastavljaju da pristižu na ukrajinsku granicu i da bi invazija na Ukrajinu mogla da počne u bilo kom trenutku, uključujući i tokom Zimskih olimpijskih igara u Pekingu koje se završavaju 20. februara. Govoreći na konferenciji za novinare u Melburnu nakon sastanka grupe Kvad (Quad) - neformalne grupe Sjedinjenih Država, Australije, Indije i Japana - Blinken je rekao da će Vašington nastaviti da povlači svoju...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Vašington

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MOGU DA NAPADNU SVAKOG ČASA" Blinken upozorava: Ruska invazija je moguća i za vreme OLIMPIJSKIH IGARA

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Nove ruske snage nastavljaju da pristižu na ukrajinsku granicu i invazija na Ukrajinu bi mogla da počne u bilo kom trenutku, uključujući i tokom Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, izjavio je danas američki državni sekretar Entoni Blinken.

Nastavak na Blic...

Stejt Department pozvao američke državljane da odmah napuste Ukrajinu

Izvor: Danas, 11.Feb.2022

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je danas da Rusija u svakom trenutku može napasti Ukrajinu, čak i tokom Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, koje traju do 20. februara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.