Vučić: Za Panićevu smrt odgovorni Tadić i Dačić

Izvor: Blic, 20.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Za Panićevu smrt odgovorni Tadić i Dačić

Srpska radikalna stranka optužila je juče predsednika Srbija Borisa Tadića i zamenika premijera Ivicu Dačića da su odgovorni za smrt demonstranta koji je preminuo posle mitinga SRS-a održanog 29. jula u Beogradu. Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić rekao je novinarima u Skupštini grada da su Ranka Panića ubili Tadić i Dačić i da je on „prva žrtva žuto-crvene koalicije".

Panić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je preminuo od posledica povreda koje je, kako je saopštio SRS, zadobio pošto su ga policajci šutirali u stomak tokom sukoba policije i dela demonstranata na mitingu SRS-a 29. jula.

Radikali su napustili jučerašnju sednicu Skupštine grada da bi prisustvovali Panićevoj sahrani u Mladenovcu. Sahrani je prisustvovao i Luka Karadžić, brat Radovana Karadžića.

Vučić je poručio da „Ranko nije umro nego da je položio život na oltar otadžbine".

- To mu Srbija nikada neće zaboraviti - zaključio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.