Tadić pozvao vladu da izmeni zakone

Izvor: NaDlanu.com, 27.Maj.2010, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić pozvao vladu da izmeni zakone

BEOGRAD, 27. maja 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je u četvrtak vladu da izmeni zakone ali i da postojeće primeni na efikasniji način, kako bi preduzeća koja su registrovana u inostranstvu plaćala poreze u Srbiji. Tadić je novinarima nakon Kongresa Saveza samostalnih sindikata Srbije kazao da je nelegitimno da sredstva koje se ostvaruju u Srbiji ulaze u poreski sistem neke druge države. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Patriota je onaj koji zapošljava

Izvor: Mondo, 27.Maj.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas obraćajući se učesnicima 14. Kongresa Saveza samostalnih sindikata Srbije da je izraz najvećeg patriotizma u ovom trenutku otvaranje novih radnih mesta.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.