Tadić i Đoković danas u četiri oka

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2012, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Đoković danas u četiri oka

Predsednik Srbije Boris Tadić razgovaraće danas u četiri oka sa najboljim svetskim teniserom Novakom Đokovićem, saznaje „Blic“.

Tadić će Đokovića primiti u ranim popodnevnim satima, neposredno pre nego što će mu i zvanično uručiti Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena, najviše državno priznanje Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Srbije, inače i prvi orden koji će predsednik Tadić dati u svom mandatu. Podsetimo, Đokoviću će danas u Skupštini Srbije biti dodeljen orden za naročite zasluge za predstavljanje Srbije u svetu.
Predsednik Tadić želi lično da se zahvali teniseru koji u svojim pojavljivanjima u svetu ne propušta da bude najbolji ambasador Srbije. Đoković je nedavno u Londonu, pre nego što će mu biti uručena nagrada „Laureus“ za sportistu godine, razgovarao sa britanskim premijerom Kameronom, a potom najavio da će sa njim razgovarati i o ukidanju viza za građane Srbije.
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.