SNS osudila Tadića

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS osudila Tadića

SNS osudila izjavu predsednika Srbije Borisa Tadića da opozicione stranke nemaju iskustva da dovrše proces integracija Srbije u EU. Vučić istakao da je jasno da je Tadić mislio na SNS kada je govorio o opoziciji.

Srpska napredna stranka osudila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je juče izjavu predsednika Srbije Borisa Tadića da opozicione stranke nemaju iskustva da dovrše proces integracija Srbije u EU.

"Takvim izjavama Boris Tadić predstavlja sebe kao jedinog čoveka koji može da uvede Srbiju u EU", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je istakao da je jasno da je Tadić mislio na SNS kada je govorio o opoziciji.

Tadić je u utrak novinarima rekao da opozicione stranke u Srbiji nemaju iskustvo u procesu integracija i evropskih institucija, jer se nisu bavile tim pitanjem dve decenije i da je zato verovatnoća da one uvedu Srbiju u EU ravna nuli.

Vučić je kazao da Tadić svojim izjavama ne poštuje "ni svoje institucije ni političke protivnike, i da se ne ponaša kao neko ko treba da reprezentuje sve gradjane Srbije, već isključivo kao predsednik svoje političke partije".

"Boris Tadić hoće da kaže da samo on može i treba da vlada u narednom periodu i svojim izjavama pokazuje da nije spreman da preda vlast čak i ako narod to želi", ocenio je Vučić i poručio da je, medjutim, Srbija "sita njegovog iskustva i načina vladanja".

Vučić: Neozbiljno i neodgovorno ponašanje vlasti (VIDEO)

Radeta: Masovan povratak iz SNS-a u SRS (VIDEO)

SNS: Do posla samo uz partijsku knjižicu

Vučić je najavio da će SNS 23. juna u centru Sava organizovati antikorupcijsku konferenciju, na kojoj će predstaviti program za borbu protiv korupcije u svim drušvenim segmentima.

Vučić je rekao da su optužbe da je on organizovao nerede tokom mitinga Srpske radikalne stranke zbog hapšenja Haškog optuženika Ratka Mladića laž.

"Odmah sam spreman da idem u zatvor ako dokažu bilo kakvu vezu izmedju mene i onih koji su pravili nerede", dodao je Vučić.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Uvešćemo Srbiju u EU

Izvor: B92, 08.Jun.2011

Beograd -- Zamenik šefa SNS Aleksandar Vučić kritikovao izjavu lidera DS-a Borisa Tadića da opozicione stranke nemaju iskustva za dovršenje procesa evropskih integracija...On je rekao da Tadić ponovo zaboravlja da nije samo predsednik stranke, već i Srbije..."Tadić svojim izjavama pokazuje da...

Nastavak na B92...

SNS kritikuje Tadića

Izvor: RTS, 08.Jun.2011

Predsednik Boris Tadić predstavlja sebe kao jedinog čoveka koji može da uvede Srbiju u EU, rekao zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić. Komentarišući optužbe SRS-a da je organizovao nerede na mitingu podrške Mladiću, Vučić je naveo da je spreman da ide u zatvor ako se to dokaže...Srpska...

Nastavak na RTS...

Ko je kriv za nerede?

Izvor: RTS, 08.Jun.2011

Pošto je Srpska radikalna stranka optužila za incidente na mitingu podrške Ratku Mladiću šefa kabineta predsednika Srbije Miodraga Rakića i zamenika šefa SNS-a Aleksandra Vučića, i Rakić i naprednjaci odbacuju optužbe. ..Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i šef...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.