Mlađan Đorđević: Bojkot na svim nivoima, nema slobodnih gradova

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlađan Đorđević: Bojkot na svim nivoima, nema slobodnih gradova

Mlađan Dorđević, nekadašni savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića, rekao je da bojkot izbora mora biti na svim nivoima i poslužiti kao "rešeto koje će odvojiti žito od kukolja".

"U Srbiji od 2012. godine i dolaska radikalsko-julovske vlasti nemamo slobodne izbore, već nameštene i pokradene sa unapred poznatim razultatom. Da bi se nešto bojkotovalo, to treba da postoji. Ni ove, 2020. godine ne postoji nijedan uslov za iole slobodne izbore, a >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izbori su ili slobodni ili nisu izbori", rekao je Đorđević za list Danas, u izdanju za utorak.

Prema njegovim rečima, "zato srpska opozicija ne bojkotuje nešto što ne postoji, već se bojkotom ludila u kom živimo bori za stvaranje uslova za prve slobodne i fer izbore u Srbiji od 2012."

"Srbija je zarobljena zemlja i u zarobljenoj zemlji nema slobodnih gradova", rekao je Đorđević, navodeći da zato bojkot mora biti na svim nivoima.

On je naveo da nije član nijedne stranke, već je "danas deo pobunjenog naroda u borbi da Srbiju oslobodi ove nestručne, lopovske i izdajničke vlasti".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mladjan Djordjević: Bojkot izbora na svim nivoima, nema slobodnih gradova

Izvor: Beta, 11.Feb.2020

Mladjan Dordjević, nekadašni savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića, rekao je da bojkot izbora mora biti na svim nivoima i poslužiti kao "rešeto koje će odvojiti žito od kukolja"."U Srbiji od 2012. godine i dolaska radikalsko-julovske vlasti nemamo slobodne izbore, već nameštene i pokradene...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.