Mladjan Djordjević: Bojkot izbora na svim nivoima, nema slobodnih gradova

Izvor: Beta, 11.Feb.2020, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladjan Djordjević: Bojkot izbora na svim nivoima, nema slobodnih gradova

Mladjan Dordjević, nekadašni savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića, rekao je da bojkot izbora mora biti na svim nivoima i poslužiti kao "rešeto koje će odvojiti žito od kukolja"."U Srbiji od 2012. godine i dolaska radikalsko-julovske vlasti nemamo slobodne izbore, već nameštene i pokradene sa unapred poznatim razultatom. Da bi se nešto bojkotovalo, to treba da postoji. Ni ove, 2020. godine ne postoji nijedan uslov za iole slobodne izbore, a izbori su ili slobodni ili nisu izbori", rekao je Djordjević za "Danas".Prema njegovim rečima, "zato srpska opozicija ne bojkotuje nešto što ne postoji, već se bojkotom ludila u kom živimo bori za stvaranje uslova za prve slobodne i fer izbore u Srbiji od 2012." "Srbija je zarobljena zemlja i u zarobljenoj zemlji nema slobodnih gradova", rekao je Djordjević, navodeći da zato bojkot mora biti na svim nivoima.On je naveo da nije član nijedne stranke, već je "danas deo pobunjenog naroda u borbi da Srbiju oslobodi ove nestručne, lopovske i izdajničke vlasti".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"ODVOJITI ŽITO OD KUKOLJA" Bivši savetnik Borisa Tadića: Bojkot mora biti na svim nivoima i poslužiti kao REŠETO

Izvor: Blic, 11.Feb.2020

Srbija je zarobljena zemlja i u zarobljenoj zemlji nema slobodnih gradova. Zato bojkot mora biti na svim nivoima i poslužiti kao rešeto koje će odvojiti žito od kukolja, kaže bivši savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića i sekretar Saveta za Srbe u regionu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.