Đukić Dejanović o predsedničkim izborima: Tadić još nije odlučio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović o predsedničkim izborima: Tadić još nije odlučio

BEOGRAD -

Predsedica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović rekla je danas da još nije doneta odluka o tome da li će predsednički izbori biti održani u isto vreme kad i parlamentarni, pokrajinski i lokalni.

"Predsednik Srbije (Boris Tadić) još nije odlučio", kazala je Đukić Dejanovićeva novinarima na konferenciji "Žene u javnom životu" u Beogradu.

Predsednica parlamenta ranije je najavila da će lokalne izbore raspisati 13. marta.

Taj datum je poslednji rok za raspisivanje lokalnih i parlamentarnih izbora u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić- Dejanović: Još nepoznat datum izbora za predsednika

Izvor: S media, 08.Mar.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Ðukić-Dejanović izjavila je danas da predsednik Srbije Boris Tadić još nije odlučio kada će biti održani predsednički izbori...Đelić: Sledeća vlada će biti reformska..Vorlik: Nećemo izbore na severu KiM..Dinkić: URS neće u vladu sa naprednjacima i...

Nastavak na S media...

Dejanović: Još nepoznat datum izbora za predsednika

Izvor: Politika, 08.Mar.2012

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da predsednik Srbije Boris Tadić još nije odlučio kada će biti održani predsednički izbori..."Ako me pitate da li znam nešto novo oko predsedničkih izbora u odnosu na juče, odgovor je da ne znam. Predsednik...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.