Ako njih dvojica naprave koaliciju jasno je da će sve žene izaći na izbore

Izvor: Prva.rs, 23.Sep.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako njih dvojica naprave koaliciju jasno je da će sve žene izaći na izbore

Na pomolu je novi opozicioni savez - LDP i SDS. Lideri ovih stranaka, Čedomir Jovanović i Boris Tadić razgovaraju o tesnoj saradnji. Razgovori su već odmakli i njihov ishod biće vrlo brzo objavljen. Mi navijamo za to da se dogovore, jer biće to, ako ništa drugo, najlepša koalicija, piše portal "Bulevar".
- Jedina dva dobra frajera koja su ikada bila na političkoj sceni su sada zajedno u nečemu. Ja mislim da je to interesantno jer oni predstavljaju dva dominantna tipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << muškog fizičkog izgleda. Čeda je visok, razbacan i vretenast, a Tadić je nizak i nabijen, ali i jedan i drugi jesu mačo. Moderan mačo i, aj da kažem, malo retro mačo, kaže Milan Nikolić, urednik “Eskvajer” magazina.
Pročitajte i:
Dame izabrale: SEDAM najboljih frajera među političarima; pogodite ko je na DRUGOM mestu!
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.