ŠOK! USRED SKANDALA SA JK oglasio se BOGOLJUB KARIĆ! Evo šta ima da kaže o bivšoj snajki!

Izvor: Svet, 16.Jan.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! USRED SKANDALA SA JK oglasio se BOGOLJUB KARIĆ! Evo šta ima da kaže o bivšoj snajki!

Bogoljub Karić, rođeni brat Karleušinog bivšeg svekra Sretena Karića, pomno prati celu situaciju oko svoje bivše snahe i rešio je da joj da podršku.
Iako se pevačica nije u miru razišla sa njegovim sinovcem Bojanom Karićem i godinama nemaju kontakt, biznismen i dalje gaji simpatije prema JK.
Jelenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Karleušu izuzetno cenim, to je srpska Madona, njoj je sve dozvoljeno. Tačno tako i treba, žena izvanredno talentovana, pre svega svoja. Znači, ne uklapa se u običan kliše, ima energiju, pokreće”, rekao je Karić za Kurir.
Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.
 
svetsvet
The post ŠOK! USRED SKANDALA SA JK oglasio se BOGOLJUB KARIĆ! Evo šta ima da kaže o bivšoj snajki! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.