Mediji: Karić okrenuo leđa Vučiću, podržao proteste u Beogradu

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 10:34

Mediji: Karić okrenuo leđa Vučiću, podržao proteste u Beogradu

Biznismen Bogoljub Karić podržao je proteste u Beogradu komentarišući na Tviteru objave pevačice Seke Aleksić, piše Alo.

Karić sada okreće leđa predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i pored svega što je država Srbija, sa Vučićem na čelu, uradila za njega, navodi pomenuti portal.

Kako se navodi, Vučić je Karića vratio iz izgnanstva, a sada je doživeo da Bogoljub veliča proteste koji prozapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političari pokušavaju da iskoriste da upravo Vučića skinu sa vlasti.

Neverovatno je da se Karić ne seća kroz kakvu golgotu je njegova kompanija prolazila dok su na vlasti bili upravo ti koji sada pokušavaju da sruše Vučića, a zbog kojih je i bio u izgnanstvu, dodaje Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić,   Seka Aleksić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PO ISTOM RECEPTU: Bogoljub Karić izdao Vučića kao Lukašenka, nije slučajno što je Slobodan Milošević rekao da je "najgori čovek na svetu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023

Bogoljub Karić, kontroverzni biznismen, podržao je političke proteste u Beogradu komentarišući na Tviteru objave pevačice Seke Aleksić...Da nije slučajno to što je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević rekao svojim saradnicima da je Karić "najjgori čovek na svetu", govore postupci ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.