PO ISTOM RECEPTU: Bogoljub Karić izdao Vučića kao Lukašenka, nije slučajno što je Slobodan Milošević rekao da je najgori čovek na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 13:09

PO ISTOM RECEPTU: Bogoljub Karić izdao Vučića kao Lukašenka, nije slučajno što je Slobodan Milošević rekao da je "najgori čovek na svetu"

Bogoljub Karić, kontroverzni biznismen, podržao je političke proteste u Beogradu komentarišući na Tviteru objave pevačice Seke Aleksić.

Da nije slučajno to što je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević rekao svojim saradnicima da je Karić "najjgori čovek na svetu", govore postupci ovog biznismena.

Kao što je izdao predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, Karić sada okreće leđa i predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije Aleksandru Vučiću i pored svega što je država Srbija, sa Vučićem na čelu, uradila za njega.

Vučić je Karića vratio iz izgnanstva, a sada Karić veliča proteste koje prozapadni političari pokušavaju da iskoriste kako bi Vučića skinuli sa vlasti.

Podsetimo, politički protest održan je juče u Beogradu sa početkom u 18 časova. Okupljeni su šetali od Skupštine Srbije do RTS gde je protest završen.

Skup su prijavili opozicioni političari Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Biljana Đorđević.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić,   Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.