Karić rođendan unuku proslavio u Vranju (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 18.Jul.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić rođendan unuku proslavio u Vranju (VIDEO)

Biznismen i političar Bogoljub Karić prvi rođendan svom  najmlađeg unuku Petru, proslavio je u Vranju sa porodicama Stojilković i Karić.

“Želim da podelim sa vama ovo radosno veče, kada smo proslavili prvi rođendan našem unuku Petru, Daninom i Nikolinom sinu”, napisao je Bogoljub Karić na svom fejsbuk profile, piše Ok radio.

Karić se zahvalio iporodici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Stojiljković, na divnoj organizaciji proslave prvog rođendana njihovog zajedničkog unuka Petra.

Na proslavi je  vidno raspoložena bila i njegova supruga Milanka, kao i Nikolin otac Momir Stojiljkovć, direktor ovdašnjeg “Komrada” i visoki funkcioner GrO SNS – a.

Dragi moji prijatelji,želim da podelim sa vama ovo radosno veče, kada smo proslavili prvi rođendan našem unuku Petru, Daninom i Nikolinom sinu! Prva godina zivota, našeg najmladjeg unuka Petra, bila je lepa, vesela i srećna. U srpskom Vranju, gradu punom pesme, igre i veselja, gradu Bore Stankovića, upoznao sam mnogo predivnih ljudi. Obišao sam ceo svet i mogu da kažem sa sigurnošću, da nigde ne mogu da vam pokažu takvo gostoprimstvo i prirede takvo veselje, kakvo mogu u Vranju!!! Iskoristio sam priliku i da prošetam gradom… Na licima ljudi koje sam susretao, video sam samo sreću i blagost i razdraganost! Hvala, još jednom, našim dragim prijateljima, porodici Stojiljković – na divnoj organizaciji proslave prvog rodjendana našeg zajedničkog unuka Petra!Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić!♥️💜💗🙏🏻💗💜♥️

Posted by Bogoljub Karić on Уторак, 17. јул 2018.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić,   Facebook

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

HIT NA FESJBUKU: Bogoljub slavio prvi rođendan unuka, mali Petar od glave do pete u narodnoj nošnji! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Jul.2018

Danica Karić i njen suprug Nikola Stojilković proslavili su prvi rođendan svog sina Petra, a ono što je privuklo pažnju je što je Bogoljubov unuk obučen od glave do pete u narodnu nošnju!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.