Karić podržao patrijarha: Srpkinje treba da rađaju

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić podržao patrijarha: Srpkinje treba da rađaju

Predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić rekao je danas da Srpkinje treba da rađaju decu, a da država zbog toga treba da im obezbedi dobre uslove za život.

Karić je zamerio onima koji su se, kako je rekao, "usudili“ da kritikuju srpskog patrijarha Irineja zbog izjave da su "Srpkinje dužne da rađaju“.

Prema njegovim rečima, žene treba da rađaju, a mi treba da im obezbedimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobre uslove da žive dobro i bogato, da imaju posao i krov nad glavom.

Karić je na stranačkom skupu na Novom Beogradu rekao da je porodica osnov svega i da je potrebno vratiti porodičnu tradiciju u Srbiji koja se, kako kaže, izgubila poslednjih decenija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KARIĆ: Srpkinje da rađaju, podržavam patrijarha Irineja

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2017, 10:35

Predsednik Pokreta snaga Srbije kaže da ženama treba obezbediti dobre uslove..Predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić rekao je danas da Srpkinje treba da rađaju decu, a da država zbog toga treba da im obezbedi dobre uslove života...Karić je zamerio onima koji su se kako je rekao "usudili"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.