Kafa: Prirodni osveživač prostora za vaš dom

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2024, 12:19

Kafa: Prirodni osveživač prostora za vaš dom

Kada se suočavate sa neprijatnim mirisima u svom domu, ne morate daleko tražiti rešenje. Umesto da se oslanjate na skupe osveživače vazduha ili hemikalije koje mogu ostaviti jak miris, postoji jednostavan trik koji možete isprobati - kafa.
Stavite šoljicu omiljene kafe u otvorenu posudu na stolu i dopustite joj da obavi svoje čarolije. Kafa, osim što pruža uživanje u pijenju, takođe je izuzetno efikasna u apsorbovanju neprijatnih mirisa. Bez obzira da li je reč o mirisu kuvanja, cigareta ili drugim neprijatnostima, kafa će neutralisati te mirise i ostaviti osvežen prostor.
Ovaj jednostavan trik nije samo ekonomičan, već je i prirodan način da održite svoj dom mirisnim i prijatnim za boravak....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.