Besplatni preventivni lekarski pregledi u nedelju

Izvor: RTS, 26.Okt.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni preventivni lekarski pregledi u nedelju

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju sprovodi Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju 28. oktobra, od osam do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje.
Tom prilikom, svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da urade ultrazvučni pregled abdomena i proveru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << triglicirida i holesterola, a dame će biti u prilici da obave i preventivne ultrazvučne preglede grudi, po potrebi i mamografske preglede.

U prethodnih deset akcija, blizu 200.000 građana Srbije obavilo je preventivne preglede a od tog broja nekoliko hiljada njih upućeno je na dalju dijagnostiku.
Ministarstvo zdravlja poziva građane da učestvuju u nedeljnoj akciji, obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.Lista zdravstvenih ustanova koje učestvuju u akciji sa vrstom pregleda koji će biti obavljani u svakoj od njih, biće istaknuta na zvaničnoj internet prezentaciji Ministarstva zdravlja.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatni preventivni lekarski pregledi u nedelju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2018

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju sprovodi Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju, 28. oktobra, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje...Tom prilikom, svi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Besplatni preventivni lekarski pregledi širom Srbije i u nedelju

Izvor: Blic, 26.Okt.2018

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju sprovodi Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju, 28. oktobra, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje.

Nastavak na Blic...

BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI OVOG VIKENDA U KC NIŠ I DOMU ZDRAVLJA

Izvor: Megafon.co, 26.Okt.2018

U nedelju 28. oktobra, od 8 do 16 časova, svi zainteresovani građani, uključujući i one koji iz bilo kog razloga nemaju zdravstveno osiguranje, moći će da u ambulantama niškog Kliničkog centra i Doma zdravlja, obave besplatne preventivne zdravstvene preglede.. Ovog meseca, kako je određeno...

Nastavak na Megafon.co...

Besplatni preventivni zdravstveni pregledi u nedelju

Izvor: N1 televizija, 26.Okt.2018

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 28. oktobra, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje, najavilo je Ministarstvo zdravlja...Svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da urade ultrazvučni pregled abdomena i proveru triglicirida i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.