Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Feb.2020, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školska godina se nastavlja 24. februara 2020.

Školska godina se nastavlja u ponedeljak, 24. februara 2020, donelo je odluku Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. – Procenjeno je da su se u Vojvodini i centralnoj Srbiji stekli uslovi da se u ponedeljak nastavi školska godina. Na osnovu podataka Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ smanjen je broj obolelih za oko … Članak Školska godina se nastavlja 24. februara 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVA U ŠKOLAMA POČINJE 24. FEBRUARA

Izvor: NTV.rs, 21.Feb.2020, 11:34

Nastava u osnovnim i srednjim školama u Srbiji nastavlja se u ponedeljak 24. februara, odlučilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pošto je procenjeno da su se za to stekli uslovi i u Vojvodini i u centralnoj Srbiji.. Preporuka direktorima škola je da se nadoknađuje nastava...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.