Izvor: Blic, 09.Jan.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL KOD HRAMA Sutra koncert Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević i Lene Kovačević

U okviru manifestacije "Božićno seoce kod Hrama", koja je prehodnih dana okupila veliki broj sugrađana, sutra od 20 sati u muzičkom delu programa nastupiće Jelena Tomašević, Sergej Ćetković i Lena Kovačević.

Na manifestaciji, koja se održava po prvi put, svoje vokalne sposobnosti predstaviće i Slobodan Trkulja, Aleksandra Radović, Dušan Svilar, Neverne bebe, Bistrik, grupa 357, dečji i crkveni horovi i mnogi drugi.

Osim muzičkog programa, posetioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imaju priliku da se provozaju fijakerom oko Hrama Svetog Save, da pronađu najrazličitije poklone, rukotvorine i suvenire u drvenim kućicama, ali i da probaju tradicionalne specijalitete i pogledaju predstave, izložbe i filmove.

Za doček Nove godine po julijanskom kalendaru biće upriličen vatromet uz muzičke koncerte.

Podsetimo, manifestacija "Božićno seoce kod Hrama" počela je 4. i trajaće sve do 28. januara.
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Božićno seoce kod Hrama: Koncerti ispred Hrama Svetog Save

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Jan.2018, 10:05

Danas, u sredu, 10. januara od 20.00, kao i 15. i 16. januara, biće održani koncerti u okviru manifestacije Božićno seoce kod Hrama. Po prvi put na platou ispred Hrama Svetog Save, na glavnoj bini, nastupiće Jelena Tomašević, Sergej Ćetković i Lena Kovačević, a predstaviće se i hor Ison...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.