Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Jun.2021, 14:36

Novi filmovi u bioskopima: Izbrisana istorija

Belgijsko-francuska komedija „Izbrisana istorija“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 17. juna 2021, posle srpske premijere na FEST-u. U provincijskom predgrađu, tri suseda sustižu nove tehnologije i društveni mediji. Tu je Mari, koja bi mogla da izgubi poštovanje svog sina zbog seks snimka; Bertranova ćerka je žrtva nasilja na mreži; tu je i Kristin, … Članak Novi filmovi u bioskopima: Izbrisana istorija se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Insajder

Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Jun.2021, 10:38

Neponovljivi i duhoviti čileanski dokumentarac „Insajder“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 17. juna 2021. godine. Serđo je čileanski špijun. Tačnije rečeno, takozvani specijalni špijun – insajder! Izabran je preko oglasa u kome se zahtevalo da kandidati imaju više od...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.