Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Mar.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo pozorište „Duško Radović“ na YouTube kanalu

Malo pozorište „Duško Radović“ prilaže svoj mali doprinos u toku ovih nemirnih vremena, pa rad prebacuje – u digitalni prostor, na YouTube kanal! Od sada će se svake nedelje, u tri termina, održavati poseban radiofonski, pozorišni, i radioničarski program, sve putem interneta, na YouTube kanalu Malog pozorišta „Duško Radović“. Svake srede od 20.00 (repriza subotom … Članak Malo pozorište „Duško Radović“ na YouTube kanalu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Digitalna ponuda Malog pozorišta Duško Radović

Izvor: SEEcult.org, 25.Mar.2020, 02:23

Malo pozorište “Duško Radović” u Beogradu pridružuje se kolegama koje u vreme korona krize prebacuju program u digitalni prostor, pa će svake nedelje u tri termina održavati poseban radiofonski, radioničarski i pozorišni program na svom YouTube kanalu. Svake nedelje u 12 časova Malo pozorište...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.