Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Maj.2020, 08:08

Da li znate… da Grčka 15. juna otvara granice za turiste?!

Da li znate… … da Grčka 15. juna otvara granice za turiste, koji će bez testiranja i karantina, samo uz potpis da dolaze na svoju odgovornost, letovati u ovoj zemlji?! … da će izraelska firma tokom jeseni početi proizvodnju maski za zaštitu od virusa korona sa daljinskom kontrolom otvora koji omogućava uzimanje hrane viljuškom i … Članak Da li znate… da Grčka 15. juna otvara granice za turiste?! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

GRČKA OBRADOVALA STRANE TURISTE Bez posebnih mera i karantina zbog korona virusa! Evo iz koji zemalja očekuju prve goste

Izvor: Kurir, 20.Maj.2020

Grčka otvara vrata za letnju turističku sezonu bez obaveznog testiranja ili karantina za turiste i od 1. jula obnavlja međunarodni avio saobraćaj, saopštio je danas Haris Teoharis, ministar turizma, prenosi portal Ekatimerini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.