DODELJENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA SEMINARA „SRBIJA U EVROPI 2011”

Izvor: Kurir, 27.Okt.2011, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODELJENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA SEMINARA „SRBIJA U EVROPI 2011”

BEOGRAD- Direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Danko Runić je na Fakultetu političkih nauka dodelio sertifikate polaznicima seminara „Srbija u Evropi 2011”. Studentska organizacija Klub za Ujedinjene nacije je organizovala seminar koji je pohađalo pedeset studenata iz Beograda.

Studenti su tokom seminara obišli mnogobrojne institucije kao što su OEBS, Slovački parlament, Bundestag, Evropski parlament, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << NATO, Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju u Hagu i Međunarodni sud pravde. U svakoj od institucija studenti su imali priliku da se, na predavanjima, upoznaju sa njihovim radom.

Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima je, pored pomenutog projekta, u ovoj godini podržala više obrazovnih programa koji pojam evropskih integracija približavaju studentskoj populaciji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dodeljeni sertifikati polaznicima seminara „Srbija u Evropi 2011”

Izvor: Glas javnosti, 28.Okt.2011, 07:24

BEOGRAD- Direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Danko Runić je na Fakultetu političkih nauka dodelio sertifikate polaznicima seminara „Srbija u Evropi 2011”. Studentska organizacija Klub za Ujedinjene nacije je organizovala seminar koji je pohađalo pedeset studenata...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.